Kruipruimtes herstellen

Houten balken die aangetast zijn maar onder uw topvloer liggen? Dan is het mogelijk om deze te vervangen zonder de vloer te hoeven verwijderen. Wij duiken in de kruipruimte en herstellen de balken volledig.

Bel met onze vakspecialist Bel met onze vakspecialist

Kruipruimte herstellen

VKP zwambestrijding is gespecialiseerd in het bestrijden van zwam dat gevormd is op uw houten balken die de vloer ondersteunen. Dit doen we vanuit de kruipruimte met uitermate technische vaardigheid. Zo behoud u een topvloer!  

De balken worden één voor één vervangen en tijdens de werkzaamheden kunt in het huis verblijven. 

VKP Zwambestrijding werkt met gekwalificeerde en vakbekwame medewerkers die dagelijks te maken hebben met zwamsaneringen en gespecialiseerd zijn in hun vak. Met meer dan 15 jaar ervaring en 3000+ projecten door heel Nederland.

Wij zijn ervan bewust hoe belangrijk uw leefomgeving voor u is en zullen deze schoon en netjes achterlaten.

Reserveer nu uw gratis inspectie

Bel 085-3038990

Services

Zwam en schimmel

VKP zwambestrijding is gespecialiseerd in het verwijderen en desinfecteren van al uw zwam en schimmels. Schimmel inspectie, schimmelsaneringen preventie bij woningen en bedrijvendoor heel Nederland.

Verder lezen

Houtaantasters en bruinrot

Hou aantastende insecten zoals houtworm en boktor of het hebben van bruinrot? Beide plagen kunnen grote schade aanrichten aan de houtconstructie van woningen, boerderijen of kerken.

Verder lezen

Kelderzwam bestrijding

De sporen van de schimmels verstoppen zich diep in het hout of kieren van de muur. Naast het verwijderen van het zogeheten fruitlichaam zullen de sporen moeten worden verwijdert. Deze zijn niet te zien met het blote oog.

Verder lezen